Welkom!

Dit blog-avontuur begint vandaag voor mij omdat ik mij onlangs op heb gegeven voor een web 2.0 cursus van Netwerk Platteland. Ik hou mij al sinds jaar en dag met vernieuwende duurzaamheidsconcepten bezig ‘voorbij de tegenstellingen’, o.a. door stad en land bij elkaar te brengen (maar het kan ook om werkgevers en werknemers gaan, om zorgvragers en zorgverleners, of om leerlingen en leraren, om producent en consument etc). Enerzijds doe ik dat vanuit mijn eigen bedrijf Compas-sie in Cocreatie, anderzijds vanuit de Stichting die ik in 2006 heb opgericht, het International Institute for Inclusive Science. Heel concreet werk ik momenteel aan het verbinden van boeren en buren middels zonnepanelen. Daarover gaat mijn volgende nieuwsbericht, want fase 2.0 is ook daar aangebroken!

Advertentie

3 Reacties to “Welkom!”

 1. josienkapma Says:

  Dag anne, leuk te zien hoe je van start gaat! je hebt zelfs al een ‘about’ pagina aangemaakt. en een custom header.
  Het is mogelijk dat de titel van je blog anders is dan de eerst gekozen naam. Je kunt hem gewoon wijzigen. net zo voor de ondertitel (waar nu ‘just another wordpress blog) staat. succes! (en geweldig project, van die zonnepanelen)

 2. josien Says:

  mooier, zo met ondertitel! (ik denk dat je ook nog de kleur van de letters van de titel aan kunt passen, zodat hij duidelijker zichtbaar is…)

  Zo kun je langzamerhand je blog steeds leuker maken. Maar nu is hij mooi rustig, dat is ook leuk.

 3. praktijkmensnatuur Says:

  Ha Anne, goed om zo even van je te lezen, ik ga zodadelijk ook eens wat content toevoegen aan mijn blog, praktijkmensennatuur, hoewel ik nu al zie dat ik uiteindelijk ga kiezen voor een ingebouwde blog in mijn website http://www.aerda.nl maar alla eerst wat spelevaren en teksten zijn zo te kopieren niet waar? wist je dat ook ik nog betrokken ben bij een project Boeren in de buurt van Schuytgraaf, Arnhem Zuid, zie ook http://www.boerenindebuurt.nl we plannen 15 april een kenniscafé rond Boeren in de buurt van een nieuwbouw/vinexlocatie, mocht je zin hebben, dan kan ik je wel een uitnodiging sturen. misschien zo ie zo een vraag, hoe zou ik onze wiki community benaderen voor mensen die deel willen nemen aan deze ervaringsuitwisseling, maar eens even op de discussiepagina van wiki zetten, en zo komt van het een het andere. eerst de weblog eens starten! tot later weer, Gerwine

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: