Bekroond met Oorkonde van Verdienste

Gisteren was mijn afscheid. Na 4 jaar met hart en ziel 1e voorzitter te zijn geweest van Wmo-Adviesraad Amsterdam Zuidoost, creeer ik ruimte voor iets nieuws.

Mijn laatste actie was het organiseren van de miniconferentie “Sleutelen aan samenredzaamheid” http://zuidoost.wmo-adviesraadamsterdam.nl/actueel.html. De conferentie werd afgerond met de ondertekening van een nieuw convenant 2012-2014, met het bestuur van het stadsdeel, om samen vorm te geven aan Zorg en Samenredzaamheid.

Tot mijn grote verrassing kreeg ik een Oorkonde van Verdienste uitgereikt door het Dagelijks Bestuur van het Stadsdeel: “Als blijk van waardering voor uw inzet als voorzitter van de Wmo-Adviesraad Zuidoost om aandacht te vragen in ons beleid voor bewoners die ondersteuning nodig hebben om volwaardig mee te doen aan de samenleving. De Wmo-Adviesraad heeft zich onder uw inspirerende voorzitterschap ontwikkeld tot een gewaardeerde en belangrijke gesprekspartner op het gebied van Zorg en Samenredzaamheid.” 

Trots, dankbaar, blij ben ik. Want zo vaart een schip door, met een mooie bemanning (een diverse combinatie van bewoners en gebruikersgroepen) en een kersverse nieuwe voorzitter Erik Sengers. Het schip dat ik met zoveel plezier ooit van de werf heb mogen helpen. En waarvan ik nu ook weer graag het roer overgeef, want de koers is gezet. Op naar een volgend nieuw vaartuig!

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: