FLITScoaching middels geldGROENwassen kan ook!

En dan is het zaterdag ochtend, en dan valt in alle rust mij het volgende in (why not):

Beste vrienden, familie, collegae, coachees,

geldGROENwassen?

Zoals velen van jullie weten, zet ik met een aantal anderen sinds 1 september jl. geldGROENwassen als pilot in Amsterdam in de steigers.
Dankzij een financiele bijdrage van Stichting DOEN helpen we tot 31 december 2013 gratis, om ondernemers en hun klanten duurzamer aan elkaar te verbinden: de klant financiert voor, in ruil voor waardebonnen met een bonus, de ondernemer kan met dat geld investeren in vergroeningsmaatregelen, waardoor zijn/haar energierekening daalt. Het milieu is de dankbare derde. 125 Euro voorfinanciering wordt zo bv 6 x 25= 150 Euro aan waardebonnen, te besteden in 3 jaar, bij de ondernemer. Zie http://www.geldgroenwassen.nu.

Zelf ook meedoen met mijn COACHINGbedrijf!

Wat is er leuker dan dat je als initiator van geldGROENwassen ook zelf ‘als bedrijf’ de daad bij het woord voegt? Vandaar mijn aanbod/vraag aan jou voor deelname aan geldGROENwassen. Vanochtend viel mij het idee van FLITScoaching in: hoe vaak gebeurt het je niet dat je denkt ‘nou zou ik het fijn vinden om dit probleem, dit dilemma, deze uitdaging, even aan een professional (bv aan coach Anne) voor te leggen’, maar om nu direct een hele sessie te vragen? Dan kan een telefonische FLITScoaching van een kwartier soms een uitkomst zijn. Ik bied je daarom bij deze de mogelijkheid om bij mij een voorinvestering te doen van 125 Euro ex BTW, in ruil voor 6 FLITScoachings. Mocht je na 2 of 3 jaar nog geen FLITScoachingwaardebon gebruikt hebben, dan kun je de bonnen ook ‘ineens’ gebruiken voor 1 ‘echte’ coachingsessie van 1,5 uur voor de echte ‘trage vragen’ (thans a 135 Euro ex BTW).

Wat wil ik als ZZP-er verGROENen?

Wat ik wil doen met jullie voorfinanciering? Mijn keuken is meer dan 16 jaar oud. Ik wil graag 3 van mijn oude energieslurpende electrische apparaten vervangen door A+++: koelkast, oven, inductiekookplaat (ter vervanging van gas). Ook wil ik de 8 halogeeninbouwspotjes vervangen door LED. Dat levert mij een aanzienlijke besparing in mijn energieverbruik: naar schatting 300 Euro per jaar. Kosten? Zo’n 2.000 Euro incl BTW. Ik zoek dus 12 tot 16 mensen die op korte termijn willen voorinvesteren in FLITScoaching a 125 Euro ex BTW. Mochten minder mensen zich aanmelden, dan leg ik de rest van het geld zelf bij, want ik wil dat het voor de Kerst allemaal klaar is en ik heerlijk duurzaam kan koken!

De GROENE verlanglijst is nog langer…

Het is Sinterklaastijd (inclusief alle gedonder over Pieten). De tijd van de verlanglijstjes. Mocht het storm lopen met jullie wens van geldGROENwassen middels FLITScoaching waardebonnen, dan wil ik ook nog graag mijn halletje op deze manier vergroenen: een geisoleerde deur met driedubbel glas, en plafondisolatie en isolerende gordijnen voor de trap en de schuur. Dfit omdat mijn hond Donn die ik sinds 2 maanden heb graag heen en weer wil lopen tussen de kamer en de gang waar zijn bench staat. Kosten 1.500 Euro. Maar dat is stap 2… Alles op zijn tijd!

Ik hoor graag van je!

Is Compas-sie in Cocreatie in Amsterdam de volgende stip op de kaart van geldGROENwassen (http://www.geldgroenwassen.nu/)? Ik hoop het. Ik hoor graag van je of je geinteresseerd bent in deelname aan geldGROENwassen voor FLITScoaching. En/of als je iemand anders weet voor wie je dit wat vindt (al is FLITScoaching vooral handig voor mensen met wie ik al een relatie heb opgebouwd): schroom niet om dit bericht door te sturen!

Hartelijke groet,

Anne

Compas-sie in Cocreatie
Dr. Anne Stijkel
Maldenhof 477
1106 En Amsterdam
020-6972999
http://www.cocreatie.nl/
http://www.boerzoektbuur.nl/
https://annestijkel.wordpress.com/

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: