Nummer 1 ‘mooiste idee’ is het niet geworden, maar toch…

Het was een mooie dag, vorige week in Driebergen op Conferentiecentrum Antropia, over ‘duurzaam lokaal energie opwekken’! Een ware ontmoeting tussen ‘gevestigde orde’ en gevleugelde pioniers’. De P-Nuts Award ‘mooiste idee’ is helaas niet aan ENERGIE van boerENbuur toegevallen, maar wel zijn we als project een filmpje rijker geworden! Kijk zelf…: http://www.new-energy.tv/zon, en klik dan door naar het filmpje: ‘boeren en buren zelf energie bedrijf’. Neem vooral ook een kijkje bij de filmpjes van de andere genomineerden en de inleidingen die door Paulien Westendorp en Herman en Herma Wijffels zijn gehouden.

Ondertussen gaan we vrolijk verder met boerzoektbuur versie 1.0. In Eindhoven wordt het project op 24 april a.s. door enthousiaste ‘Transition Town’ mensen gelanceerd op een dag van de Aarde-markt. Daar wordt specifiek reclame gemaakt voor het Eindhovense bedrijf De Blije Big. Wil je er meer over weten: bel dan met Ilse Hoenderdos tel. 06-50476902 of met de boer zlef, Nol van Rijssel tel. 040-2428614.

Woon je dichter bij een andere boerderij, schroom dan niet om met die boer contact te leggen. Om te weten waar de boeren zitten die allemaal meedoen: zie de site http://www.boerzoektbuur.nl/ en oordeel zelf…

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: